Fri frakt på kjøp over 500,- 90 dagers åpent kjøp

Ved å bekrefte bestillingen din godtar du følgende vilkår:
Lommebokbutikken.no eies og drives av Aitos International Limited. I disse vilkårene refererer vi til oss selv som lommebokbutikken

Kansellering
Du som kunde har rett til å kansellere en ordre inntil den er sendt fra oss. Dette skjer vanligvis innen 24 timer etter at du har mottatt ordrebekreftelsen.

Lommebokbutikken forbeholder seg retten til å kansellere en ordre gjort av kunden uten grunn. Imidlertid må lommebokbutikken informere kunden om at det er foretatt en avbestilling, og hvis det er gjort forskuddsbetaling, vil dette bli tilbakebetalt umiddelbart.

Bekreftelse
Når vi mottar bestillingen din, vil vi sende deg en automatisk bekreftelses-e-post med informasjon om bestillingen din. Hvis noe ikke stemmer, eller hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, er det din plikt å kontakte oss så snart som mulig.

Det er bra hvis du lagrer ordrebekreftelsen å ha for hånden i tilfelle kontakt med kundeservice.

Så snart bestillingen din er behandlet, sender lommebokbutikken en leveringsbekreftelse via e-post. Denne inneholder informasjon om levering din.

Angrerett / Reklamasjon

Varene selges med 90 dagers returrett fra fakturadato. Du kan bytte eller få pengene tilbake.

Før du sender tilbake et defekt produkt må du først ta kontakt med kundeservice hvor du får oppgitt et returnummer og returadresse.

Oppgi grunnen til retur, og legg ved kopi av faktura . Oppgi om varen ønskes byttet, eller om pengene ønskes tilbake. Varen skal sendes tilbake i samme tilstand som da den ble levert, dvs: at alle merkelapper og prislapper fortsatt sitter på.

Vi følger Norsk kjøpslov og angrerettloven. Kjøper har ansvar for varen etter den har blitt levert etter avtale og etter kjøpsloven. Hvis du får feil vare, ber vi deg returnere den så raskt som mulig. Dette er kostnadsfritt for deg, og vi vil naturligvis rette opp feilen.


Hvordan betaler jeg?

Debetkort og Kredittikort
Ved bestilling i vår nettbutikk kan du betale med kredittkort (Visa, Mastercard, American Express og Diners Club)

Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med samarbeidspartnere som Skrill blir denne sikkerheten ivaretatt. Skrill er en av Europas ledende tilrettelegger av betalingsløsninger for nettbutikker.
Ved et kjøp hos lommebokbutikken nettbutikk, vil kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Først når varene er plukket og sendes blir kontoen belastet.

Collector Faktura
I samarbeid med Collector Bank AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Collector som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Faktura forfaller I løpet av 30 dager. En fakturaavgift på 19 kroner tilkommer. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Når du ingått kreditavtal kan du velge å delbetale opp til 36 måneder ved å betale minstebeløp som er angitt på fakturaen. Eksempel på effektiv rente ved delbetaling med kredittrente med 22 % og aviavgift på 39 NOK per måned: effektiv rente 45,8 % ved kredittbeløp på NOK 5 000 som nedbetales på 12 måneder. Total kredittkostnad NOK 1063. Totalt tilbakebetalingsbeløp NOK 6063 (gjennomsnitt/måned over 12 måneder = NOK 505).

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

PayPal

PayPal er en trygg og enkel metode for å betale og motta betaling på nettet. Ved hjelp av tjenesten kan alle betale slik de ønsker – via kredittkort, bankkontoer, PayPal Smart Connect eller kontosaldoer – uten å dele betalingsopplysninger.

Alle forsøk på falske bestillinger eller svindel vil bli politianmeldt. (IP-adresse sjekkes).

 

 

Kundeservice 8-17 mandag til fredag.