Frakt 49,- 90 dagers åpent kjøp

Ved å bekrefte bestillingen din godtar du følgende vilkår:
Lommebokbutikken.no eies og drives av Aitos International Ltd. I disse vilkårene refererer vi til oss selv som lommebokbutikken

Denne nettsiden drives av Aitos International Ltd. På denne siden refererer begrepene «vi», «oss», og «vår» til Aitos International Ltd. Tilgang til, og bruk av, denne nettsiden og produktene og tjenesten tilgjengelig gjennom den (samlebetegnelse «tjenester/tjenestene»), styres av de følgende vilkårene. Ved å benytte deg av tjenestene, godtar du alle tjenestevilkårene, som også kan oppdateres av oss fra tid til annen.
På nettsidene våre handler du som et privat individ. Vi kan dessverre ikke tilby kjøp for bedrifter gjennom våre nettsider. Dette betyr at vi hverken kan endre på fakturaer, legge til MVA-nummer, eller tilby refusjon for belastet merverdiavgift i våre fakturaer.

BESTILLING

Ved å gjøre en bestilling på lommebokbutikken.no, godtar du de følgende vilkårene og betingelsene.

For å gjøre en bestilling hos oss må du ha fylt 18 år, og du må benytte en betalingsmetode som vi godtar. Om det oppstår uforutsette problemer, eller om vi finner utilfredsstillende kredittinformasjon om kunden etter at bestillingen er godkjent, vil vi kunne kansellere den bekreftede bestillingen, uten at vi trenger å stilles ansvarlig for dette.

Når du gjør en bestilling bekrefter du at all informasjon du oppgir er korrekt og ekte, at du er rettmessig eier av betalingskortet du benytter for å gjøre bestillingen, og at du har nok tilgjengelige midler til å dekke kostnaden for varene.

Enkelte varer solgt gjennom nettsiden vår kan være upassende for barn under 18 år, og du bes derfor ta ekstra hensyn om du kjøper varer som presang til mindreårige.
Når du legger inn en bestilling, mottar du en e-post som bekreftelse på at vi har mottatt bestillingen din. Kontrakten mellom oss for kjøp av varene inngås ikke før betalingen din har blitt godkjent av oss, og vi har belastet din valgte betalingsmetode.

PRISER OG FRAKTKOSTNADER

Prisene som fremgår for varene på datoen for bestilling skal gjelde. De oppgitte prisene er endelige og inkluderer merverdiavgift til gjeldende sats. Merverdiavgiften er p.t. på 25 %. Pakken forblir vår eiendom til vi har mottatt full innbetaling av kjøpesummen. Prisene inkluderer ikke fraktkostnader.

Vi dekker alle fraktkostnader for levering til hentested dersom totalsummen på din bestilling overstiger NOK 599,-.  Dersom totalsummen på din bestilling er lavere enn NOK 599,- vil en fraktkostnad på NOK 49,- påløpe pr. bestilling for levering til hentested, eller en fraktkostnad på NOK 129 pr. bestilling dersom du velger DHL Express levering. Fraktkostnaden vil bli tydelig angitt underveis i bestillingsprosessen og du vil få opplysning om totalsummen du skal betale for din bestilling (inkludert eventuelle fraktkostnader) under "Total Sum", før du plasserer en bindende ordre på varen/e du har i handlekurven din.

 

LENKING TIL DENNE NETTSIDEN
Du kan lenke til vår nettside, gitt at du gjør dette på en måte som er rettferdig og lovlig, og som hverken skader eller drar nytte av vårt omdømme, men du kan ikke benytte lenker på en måte som impliserer tilknytning, godkjennelse eller anbefaling fra vår side om så ikke eksisterer.

Du kan ikke etablere lenker fra nettsider som ikke eies av deg.

Denne nettsiden skal ikke bygges inn på en annen nettside. Vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake tillatelsen til å opprette lenker uten forvarsel.

DISPENSASJON
Om du bryter disse vilkårene og betingelsene, og vi ikke agerer, kan vi fortsatt benytte oss av våre rettigheter og midler i andre situasjoner hvor du bryter disse vilkårene og betingelsene.

TILGJENGELIGHET
Tilgang til denne nettsiden er gitt på midlertidig basis, og vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake eller endre tjenestene uten videre varsel. Vi vil ikke bli stilt rettslig ansvarlig om denne nettsiden av noen grunn skulle være utilgjengelig. Fra tid til annen vil vi kunne begrense tilgang til enkelte deler av nettsiden.

Denne nettsiden inneholder også lenker til andre nettsider, som ikke drives av Aitos International Limited («Lenkede sider»).Aitos International Limited har ingen kontroll over de lenkede sidene, og påtar seg intet ansvar for disse, eller for tap eller skade forårsaket bruk av disse. Bruk av de lenkede sidene vil være gjenstand for vilkårene tilknyttet enhver slik side.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Materialet som vises på denne nettsiden gis uten garantier for dets korrekthet. Med mindre det motsatte er uttrykkelig angitt, vil Aitos International Ltd og våre leverandører, innholdsskapere og annonsører, så langt det er tillatt innenfor loven, herved utelukke alle forhold, garantier eller andre vilkår som ellers ville vært underforstått ved statutt eller lovgivning, og vi skal ikke holdes ansvarlig for skader, inkludert men ikke begrenset til, enhver direkte skade, indirekte skade, spesiell skade eller følgeskader, eller skader i form av tap av bruk, profitt, data, eller andre immaterielle skader, skader på godvilje eller omdømme, eller kostnader for anskaffelse av alternativ vare eller tjeneste, som følge av eller relatert til bruk, manglende evne til bruk, ytelse eller feil på denne nettsiden eller lenkede sider og annet materiale publisert der, uavhengig av om slik skade kunne forutses eller forekom i kontrakt, tort, kapital, tilbakebetaling, av statutt, lov eller på annen måte. Dette virker ikke inn på Aitos International Ltd’ ansvar for død eller personskade som oppstår som følge av uaktsomhet eller svindelaktig fremstilling, feilaktig fremstilling av en fundamental sak, eller annet ansvar som ikke kan ekskluderes eller begrenses under gjeldende lov.

VALGFRIE VERKTØY
Vi kan gi deg tilgang til tredjeparts verktøy, som vi hverken kan overvåke eller kontrollere. For eksempel, men ikke begrenset til, tjenester for å spore din leveranse.

Du godtar at vi gir deg tilgang til slike verktøy «som de er», uten noen garantier eller vilkår, og uten noen form for anbefaling. Vi skal ikke stilles ansvarlig for noen forhold som oppstår relatert til din bruk av slike valgfrie tredjepartsverktøy.

All bruk av valgfrie verktøy tilbudt gjennom siden foregår på egen risiko, og du skal sørge for at du er kjent med og godtar vilkårene for verktøyene som tilbys av den aktuelle tredjeparts tilbyderen.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner gjennom nettsiden (inkludert, men ikke begrenset til nye verktøy og funksjoner). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse tjenestevilkårene.

Kansellering
Du som kunde har rett til å kansellere en ordre inntil den er sendt fra oss. Dette skjer vanligvis innen 24 timer etter at du har mottatt ordrebekreftelsen.

Lommebokbutikken forbeholder seg retten til å kansellere en ordre gjort av kunden uten grunn. Imidlertid må lommebokbutikken informere kunden om at det er foretatt en avbestilling, og hvis det er gjort forskuddsbetaling, vil dette bli tilbakebetalt umiddelbart.

Bekreftelse
Når vi mottar bestillingen din, vil vi sende deg en automatisk bekreftelses-e-post med informasjon om bestillingen din. Hvis noe ikke stemmer, eller hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, er det din plikt å kontakte oss så snart som mulig.

Det er bra hvis du lagrer ordrebekreftelsen å ha for hånden i tilfelle kontakt med kundeservice.

Så snart bestillingen din er behandlet, sender lommebokbutikken en leveringsbekreftelse via e-post. Denne inneholder informasjon om levering din.

Angrerett / Reklamasjon

Varene selges med 90 dagers returrett fra fakturadato. Du kan bytte eller få pengene tilbake.

Før du sender tilbake et defekt produkt må du først ta kontakt med kundeservice hvor du får oppgitt et returnummer og returadresse.

Oppgi grunnen til retur, og legg ved kopi av faktura . Oppgi om varen ønskes byttet, eller om pengene ønskes tilbake. Varen skal sendes tilbake i samme tilstand som da den ble levert, dvs: at alle merkelapper og prislapper fortsatt sitter på.

Vi følger Norsk kjøpslov og angrerettloven. Kjøper har ansvar for varen etter den har blitt levert etter avtale og etter kjøpsloven. Hvis du får feil vare, ber vi deg returnere den så raskt som mulig. Dette er kostnadsfritt for deg, og vi vil naturligvis rette opp feilen.

Alle forsøk på falske bestillinger eller svindel vil bli politianmeldt. (IP-adresse sjekkes).

Aitos International Ltd
Forsnäsvägen 8
681 34 Kristinehamn
Sverige
Tel +46 550-16000
Momsnummer MT19033027
Orgnummer C43572