Frakt 49,- 90 dagers åpent kjøp

Lommebøker dame

Lommebøker til dame

Filtre
Angi synkende retning

Elementer 1-20 av 81

per side
 1. Visconti Madame Lommebok
  Rating:
  0%
  Fra kr 449,00
 2. A. Eriksson Åva Liten Lommebok Dame
  Rating:
  80%
  Fra kr 299,00
 3. Visconti Ruby RFID Lommebok Dame
  Rating:
  100%
  Fra kr 459,00
 4. Visconti Daisy Lommebok Tusenfryd
  Rating:
  100%
  kr 599,00
 5. Greenburry Vintage Lommebok Dame
  Rating:
  100%
  kr 469,00
 6. Visconti Santorini Kos Lommebok Flerfarget
  Rating:
  100%
  kr 759,00
 7. A. Eriksson Rosala Lommebok Dame
  Rating:
  0%
  Fra kr 349,00
 8. Visconti Bali Lommebok Rainbow
  Rating:
  0%
  Fra kr 429,00
 9. Visconti Iris Zip Around Lommebok
  Rating:
  0%
  Fra kr 659,00
Filtre
Angi synkende retning

Elementer 1-20 av 81

per side

I dag er det utrolig mange folk som foretrekker å bruke debetkort, så det er en stor fordel å ha plass til disse i lommeboka. Størrelsene kan være forskjellige avhengig av behov. Mange kvinner har bare ett eller to kort, men noen har mange flere: Minibankkort, debetkort, førerkort, internasjonale kredittkort, medlemskap og sesongkort til ulike steder. Hvis du er av typen som liker å ha orden og godt innsyn for å slippe å stå og lete etter hvert enkelt kort, vil det åpenbart være viktig å velge en damelommebok med plass til alle kortene du har.

På denne nettsiden finnes det et stort utvalg lommebøker for kvinner i alle prisklasser, luksus eller billige. Med lommebokbutikken kan du finne et bredt utvalg slik at det bør være enkelt å finne lommebøker for kvinner som har den ønskede funksjonaliteten til ulike behov, men som samtidig er moderne og i et pent design. Designer-lommebøker for kvinner er det beste valget som en vakker gave for veldig spesielle anledninger.

En lommebok for kvinner er for de fleste damer det tilbehøret som passer stilen deres, og den sier mye om hvem de er. Mange kvinner har flere kvalitetslommebøker som passer til ulike anledninger:

En damelommebok ender ikke opp i baklomma som en lommebok gjør, men den passer ofte og helst inn i en veske som en glidelåslommebok eller i jakkelomma som en liten lommebok, slik at mange damer velger en lommebok for kvinner som passer til vesken eller hva enn de velger å bruke.

Dersom du skal kjøpe en damelommebok som en gave er det selvsagt en stor fordel om du kjenner til stilen til damen eller jenta du kjøper lommeboka for. Om det er til deg selv er det også verdt å bruke litt tid til å se på mer enn kun designet. Funksjonalitet og materialer kan også ha stor betydning for hvor fornøyd du er med lommeboken din.