Fri frakt på kjøp over 500,- 90 dagers åpent kjøp

Hugo - 13" Business PC-veske

SKU
ViscontiML30
På lager
Så lav som kr 1 799,00
-
+
Oversikt

Du vil bli imponert over det fine håndverket i denne 13-tommers laptop-vesken. Den er laget av ekte lær og har for med VISCONTI-signatur i vakkert farget bomullsstoff, en kombinasjon som gir luksuriøs oppbevaring av de viktige eiendelene dine.

  • Det vatterte hovedrommet egner seg til bærbare PC-er og nettbrett med skjermstørrelse opp til 13,3 tommer som festes med skinnreim.
  • RFID-beskyttende lomme foran med glidelås og 1 vattert lomme for nettbrett og oppbevaringsplass for smarttelefoner, kort, penner, kabler og annet tilbehør.
  • Regulebar og avtakbar skulderreim med skulderpute for ekstra komfort.
  • Bagasjehempe bak.
  • Føtter av lær beskytter bunnen.
  • Ergonomisk designede håndtak i ekte skinn.
Du vil bli imponert over det fine håndverket i denne 13-tommers lapto PC-vesken. Den er laget av ekte lær og har for med VISCONTI-signatur i vakkert farget bomullsstoff, en kombinasjon som gir luksuriøs oppbevaring av de viktige eiendelene dine. Det vatterte hovedrommet egner seg til bærbare PC-er og nettbrett med skjermstørrelse opp til 13,3 tommer som festes med skinnreim. RFID-beskyttende lomme foran med glidelås og 1 vattert lomme for nettbrett og oppbevaringsplass for smarttelefoner, kort, penner, kabler og annet tilbehør.
Mer informasjon
Dimensjoner 37 x 27 x 9 cm
Display Size 13"
Materiale Premium skinn
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Hugo - 13" Business PC-veske
Din vurdering: