Troika Ultralett sammenleggbar ryggsekk 18L

Troika Ultralett sammenleggbar ryggsekk 18L

Frakt 49,- 90 dagers åpent kjøp

Troika TrekPack 15L Roll-top Sammenleggbar ryggsekk Yellow

Troika TrekPack 15L Roll-top Sammenleggbar ryggsekk Yellow

Troika Ultralett sammenleggbar ryggsekk 18L Green-Lime

Troika Ultralett sammenleggbar ryggsekk 18L Green-Lime

Troika Ultralett sammenleggbar ryggsekk 18L

Fra kr 179,00
Tilgjengelighet: På lager
SKU
RUC04
  • Øyeblikkelig Transformasjon: Med en vekt på kun 115 gram kan denne allsidige vesken raskt forvandles til en 18-liters ryggsekk, klar for dine daglige eventyr.
  • Rikelig med Lagringsplass: Det romslige hovedrommet med glidelås, en liten innerlomme med borrelås og to eksterne nett-lommer gir plass til opptil 6,5 kg med nødvendigheter.
  • Justerbar Komfort: Med justerbare skulderremmer sørger denne ryggsekken for en behagelig passform, slik at du kan bære den hele dagen uten besvær.
  • Kompakt og Bærbar: Det plassbesparende designet sørger for at du kan ta den med deg overalt, noe som gjør den ideell for reiser og spontane aktiviteter.
  • Stilige Alternativer: Velg mellom et elegant grå/svart eller livlig grønn/svart design som passer din personlige stil og preferanser.
Her har du den ultimate transformasjonskunstneren, som veier kun 115 gram, og som på et øyeblikk kan forvandles til en romslig ryggsekk med en kapasitet på 18 liter. Uansett om det er en spontan shoppingtur eller en planlagt utflukt, kan denne ryggsekken åpnes på et blunk. Den har et romslig hovedrom med glidelås, en liten innerlomme med borrelås og to eksterne nett-lommer, slik at du kan bære opptil 6,5 kg med nødvendigheter. De justerbare skulderremmene sørger for en behagelig passform, og den fås i et elegant grå/svart eller grønn/svart design. Den sammenleggbare ryggsekken er alltid klar for handling, enten det er en spontan shoppingtur eller når jakken blir for varm. Den lette vesken på 115 gram kan raskt forvandles til en funksjonell ryggsekk og redder dagen.
Mer informasjon
Materiale tekstil
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Troika Ultralett sammenleggbar ryggsekk 18L
Din vurdering: